EnglishSwedishSwedishEnglish

Boksläpp av "Snapphaneresan" för Pressen 2 februari 2009

För första gången någonsin hade Kim Boksläpp för en av sina böcker. Arrangörer var Hässleholm-Osby-Östra Göinge Turistbyråer. Anledningen till att just de stod för Boksläppet var att de gett Kim i uppdrag att skriva boken "Snapphaneresan". Kim fick sjutton historiska snapphaneplatser att väva en spännande historia runt, vilket resulterade i boken "Snapphaneresan". Tanken är att Snapphanekommunerna ska ha bussturer utifrån boken och sedermera även skattjakter och andra arrangemang. Med andra ord är det mycket att se fram emot framöver. För att hålla reda på vad som händer runt boken kan du kika på Kims startsida och/eller www.snapphanar.nu

Här ser du några bilder ifrån Boksläppet:

 


Dagen var hektisk för Kim och började med direktsändning i Radio Kristianstad. Här ser ni radioreportrarna Anders och Johanna som intervjuade Kim. Därefter fortsatte Kim ned till Hässleholm för Boksläppet.

 

Här ser ni Kim tala med en Kvinna som har många Snapphanerötter och berättade att Kim hade många av hennes förfäder med i den tidigare boken "Snapphanar". Nu ville kvinnan se om de eller någon annan förfader var med i boken "Snapphaneresan".

 

 

 

 

 

 

 

 

Här berättar Charlotte Fogde Andréasson, Kommunikations- och Marknadschef på Hässleholms kommun, om det Snapphaneprojekt som pågått i tre år, där även Kims bok "Snapphaneresan" ingår. Kim står beredd att berätta om boken.

 

 

 

 

 

 

 

Nu har Kim ordet och berättar vad "Snapphaneresan" handlar om, givetvis berättar hon inte allt...

 

 

                                      

 

 

 

 

 

Här skriver Kim autograf i sin bok åt en av de prominenta gästerna, avgående kommunalrådet Bo Anders Thornberg, medan fotografen står beredd med kameran och journalisten väntar på att få ställa sina frågor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kim blir intervjuad av reportern Jan-Tuve, en riktig snapphane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har ser ni de tre ansvariga för Snapphaneprojektet, Lotta från Östra Göinge, Charlotte från Hässleholm och Peter från Osby.

 

 

 

 

 

 

 

Kim berättar om sin nya bok "Snapphaneresan" för pressfolket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klicka här för att komma till Faktarutan om Kim!