EnglishSwedishSwedishEnglish

Hälsningar från Kim M. Kimselius

Flyttade från Startsidan:             

                                                                              

Nästa sida >>

 

22 december 2011
Tack alla fans, läsare och alla underbara personer som har kommit fram till mig och berättat vad ni tycker om mina böcker, skrivit till mig och skänkt mig glädje under året som har gått.
Kramisar Kim

15 december 2011
Nu börjar signeringarna närma sig sitt slut. Kika in på Anslagstavlan för att se om jag kommer till en plats nära dig för att signera innan julafton.
Kramisar Kim

6 december 2011
Full fart på signeringarna runt om i landet. Kika in på Anslagstavlan för att se om jag kommer till en plats nära dig. På min blogg http://kim-m-kimselius.blogspot.com/ kan du läsa om mina olika signeringar och föreläsningar. På bloggen hittar du även massor av skrivtips under sidan Kimselius Skrivtips.
Kramisar Kim

26 oktober 2011
Nu ligger det smakprov på nya boken, 17:e boken om Theo och Ramona. Kika in på www.theoochramona.se för att läsa smakprovet.
Kramisar Kim

23 oktober 2011
Nu är researchresan inför nästa bok bokad, resan går till Mexiko. Kan du gissa vad jag tänker skriva om? Gå in på www.theoochramona.se och skriv vad du tror att nästa bok ska handla om!
Kramisar Kim

27 september 2011
Det har varit en helt otrolig bokmässa. Vi sålde nästan slut på alla 250 böcker vi hade med oss av På liv och död i andra världskrigets skugga och På flykt från andra världskrigets fasa. Dessutom sålde vi slut på fyra av de äldre titlarna. Jättekul!
Tack alla ni som kom till bokmässan och berättade för mig om vad mina böcker har betytt för er!
Kramisar Kim

16 september 2011
Nu håller jag på att förbereda mig inför Bokmässan i Göteborg. Där hittar du mig 22-25 september i monter B09:20. Välkommen!
Kramisar Kim

22 augusti 2011
I lördags var det Boksläpp av På liv och död i andra världskrigets skugga och På flykt från andra världskrigets fasa. Här kan du läsa om hur det gick!
Kramisar Kim

16 augusti 2011
Den här veckan kommer båda böckerna om andra världskriget från tryckeriet. Kan knappt bärga mig tills jag får se dem. Redan nästa vecka är jag ute och signerar mina böcker. Kika in under Anslagstavlan så ser du vart jag kommer.
Kramisar Kim

21 jun 2011
Igår var jag och föreläste på ett medeltidsläger. Läs mer här. Kramisar Kim

27 maj 2011
Rösten är tillbaka, om än lite skrovlig och svag. Så imorgon kommer jag tll Akademibokhandeln Gleerups i Lund för att signera mina böcker. Hoppas vi ses då!
Kramisar Kim

18 maj 2011
Har drabbats av stämbandsinflammation och kan inte säga ett ljud, vilket har gjort att jag varit tvungen att ställa in många av mina föreläsningar. Mycket tråkigt! För övrigt är jag frisk och passar på att skriva istället för att föreläsa.
Kramisar Kim

13 april 2011
Nu har jag skrivit färdigt På liv och död i andra världskrigets skugga. Du kan läsa utdrag ur boken på www.theoochramona.se Nu ska jag bearbeta boken innan den går iväg för korrekturläsning. Har du sett att Kimberlie - Främlingar nu finns i butikerna?
Kramisar Kim

3 april 2011
Har varit iväg och föreläst på många skolor under veckan som gått. Det har varit jättekul! På min blogg kan du läsa om de olika föreläsningarna. Arbetar för fullt med mina böcker om andra världskriget.
Kimberlie - Främlingar har kommit ut och snart kommer jag att besöka bokhandlarna för att signera boken. Håll utkik under Anslagstavlan så kommer plats, datum och tid att meddelas där. Vi ses!
Kramisar Kim

12 mars 2011
Jobbar för fullt med de nya böckerna, samtidigt har jag börjat mina signeringar och föreläsningar. Gå gärna in på min blogg och se vad jag hittar på. Kanske har du kommit med på någon bild ifrån något evenemang som jag har medverkat på.
Kramisar Kim

22 februari 2011
Just nu skriver jag för fullt på böckerna om Andra världskriget. Du kan följa arbetet med böckerna på www.theoochramona.se
Som
du ser kommer jag snart till Underbara Ungar och signerar. Hoppas att vi ses då!
Kramisar Kim

22 januari 2011
Ett nytt år har börjat och som vanligt går jag helt upp i skrivandet. Har just avslutat Kimberlie - Främlingar och manus är på väg för korrekturläsning. Om du kikar under NYHETER här på hemsidan kan du se att du har chans att vinna en bok. Missa inte det!
Du kan följa mitt arbete med På liv och död i andra världskrigets skugga och På flykt från andra världskrigets fasa på Theo och Ramonas hemsida. Där lägger jag ut rader ur boken allt eftersom jag skriver. Skriv gärna en rad på den sidan och berätta vad du tycker om böckerna om Theo och Ramona.
Kramisar Kim

 

 

Nästa sida >>

Tillbaka till Startsidan >>