10 tips för att leva på din kreativitet

Köp boken här

Bokus
Adlibris

Kristina Svensson

Här hittar du vetenskapskommunikatören, föreläsaren och författaren Kristina Svenssons hem på nätet. Jag blir på bra humör av gott kaffe, av rimfrostiga träd och färgglada nagellack. Bor egentligen i Mölndal men syns oftare i Täby eller Antibes.

Kim M. Kimselius

Jag är författare och älskar att låta fingrarna dansa iväg över tangentbordet för att forma ord och meningar till spännande berättelser. Jag tycker om att inspirera andra att läsa och skriva, därför håller jag skrivarkurser varje sommar. Dessutom föreläser jag ofta i skolorna för att uppmuntra eleverna att läsa och skriva samt håller skrivarkurser på distans. Här hittar du information om mig.

Lennart Guldbrandsson

Visst kan alla skriva! Men alla gör det inte professionellt. Själv började jag min bana som betald författare 2001 med att läsa andras texter och ge råd om hur texterna kunde bli bättre. Då hade jag redan gått flera skrivarutbildningar och arbetat intensivt med det skrivna ordet under många år. Sedan dess har jag blivit en av Vulkans mest omtyckta lektörer, med många återkommande författare. Läs mer om mig på ElementX.

10 tips för att leva på din kreativitet

 

av Lennart Guldbrandsson, Kim M Kimselius och Kristina Svensson

 

Utkommer maj 2017. Boksläpp på Litteraturfestivalen Bok och Hav i Karlskrona 12-14 maj.

2:a boken i serien Tre Hattar

 

 

 

En handbok för dig som vill leva på din kreativitet.

 

 

 

 

 

Baksidestext till 10 tips för att leva på din kreativitet

 

Drömmer du om att förvandla din kreativa hobby till ditt yrke? Eller undrar du om det överhuvudtaget går, trots vad folk i din omgivning säger?

 

I den här boken får du handfasta råd av tre proffs, med sammanlagt 37 års erfarenhet av bokbranschen. Författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson avslöjar de hemliga knepen för att kunna arbeta med det de älskar att göra. Hur får man en stadig inkomst? Vad är den viktigaste förutsättningen för att bli riktigt produktiv?

 

Är du redo att förverkliga din dröm?

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensioner av 10 tips för att leva på din kreativitet:

 

 

 

 

 

 

Recensioner av 10 misstag författare gör:

 

 

"Tack Lennart Guldbrandsson, Kim M Kimselius och Kristina Svensson för inspirerande läsning. Ni lyckas skickligt med att förmedla känslor av möjligheter och delar generöst med er av egna erfarenheter.Låt oss värna det fria ordet och läs-och skrivlusten. Er bok fyller en viktig funktion, dessutom mycket trevligt med ert lagarbete när ni gått samman för att skriva boken. Helt i min smak." Elisabeth Jönsson

 

"I lättsam förpackning och avskräckande syfte, redovisar de sina och andras felsteg i branschen. Det är ett roligt grepp och nog blir man nyfiken när "Deltar i en novelltävling" och "Skriver det du tror förlag vill ha" presenteras som misstag författare bör undvika. Bokens styrka är dess aktualitet, den självklara hemvisten i 2010-talets kultur- och medieklimat. Här finns inspiration och vägledning att hämta för den som vill börja skriva, bli klar med sitt bokprojekt, publicera sig på rimliga villkor och nå sin målgrupp."

BTJ-häftet nr 24, 2016. Lektör Maria Nyman

 

"Jag har läst boken så jag kan varmt rekommendera den." Eje Snygg

 

"Boken är jättebra! Jag läste den och lärde mig. Tack för att ni skrev boken!" Irma Ellioteer

 

"Jag läser, skrattar igenkännande och får en tankeställare i nästa stund. Tack och lycka till med boken!" Irene S. Räisänen

 

"Den är svår att släppa! Bra, lagom långa kapitel och många konkreta råd med personlig touche." Petra Dessmark

 

"Hej, Tre hattar. Det var ett nöje att få läsa er generösa bok. Jag lärde mig mycket nytt (om bokmässan, egenutgivning, förlagsbranschen etc) och det var spännande och underhållande att få följa era personliga vinklar. Lättläst, informativ, rolig och varierande. Tack!" Med vänlig hälsning Matilda Brasch, svensklärare och hobbyskrivare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utdrag ur 10 tips för att leva på din kreativitet:

 

 

 

 

 

E-böcker av Kim M. Kimselius

Nu finns många av Kim M. Kimselius böcker även som

e-böcker. Här är en länk till Kimselius e-böcker.

 

 

ISBN-nr 978-91-86485-75-7

E-bok ISBN-nr 978-91-86485-76-4

 

 

Tillbaka till huvudsidan om böckerna