Skrivarkurs Distanskursen Hitta glädje i skrivandet


"Det är ett viktigt jobb du gör!

Du skriver med glädje, sådant andra läser med glädje och glädje behöver vi mycket av.

Du är en ambassadör för läslusten, glädjen och för det skrivna ordet."

Solveig Vähäkuopus brev till Kim M Kimselius


Läs SMAKPROV ur Kims böcker


Köp böckerna här

Bokus
Adlibris

Kursledaren Kim M Kimselius 2015

Kim M. Kimselius handböcker om skrivandet
Skrivarkurs på distans

Hitta glädje i skrivandet

kursledare författaren Kim M KimseliusNågra röster om distanskursen:

"Du har byggt upp den här kursen på ett sådant sätt att alla stegen blir mycket utvecklande och framför allt naturliga steg framåt. Jag är mycket glad för din kurs och känner att jag är på väg med sjumilasteg." Marie Höglind-Miles "Jag svävar på små rosa moln...

Tusen tack Kim M Kimselius, för en superbra kurs med många lärorika och utvecklande uppgifter att "bita" i!" Journalist Titti Nilsson om skrivarkursen på distans"Är glad att jag tagit din kurs. Här finns så många fantastiska idéer, förslag som jag tidigare inte samlat på mig och jag är så glad att du delar med dig av din erfarenhet. Efter att ha slutfört novellkursen för dig, börjar jag tänka på ett annat sätt. Är så tacksam för din optimism och ditt vida kunnande. Det gör mig nyfiken på ett fortsatt skrivande. Underbart att få ta del av all din erfarenhet. Inte undra på att alla dina kurser är fulla. Har köpt din tjocka bok om skrivandet som jag hyllar till skyarna.”

Bibbi Ahrnstedt om skrivarkursen på distans


"Jag är jätteglad att jag gick din kurs. Jag har alltid skrivit kortare texter men aldrig på riktigt satt ihop en text till en sammanhängande historia. Kursen var därför en bra utmaning som fick mig att jag tänka lite större än det lilla format jag är van vid. Jag tycker om ditt kravlösa sätt att leda och lotsa. Det kändes skönt att alla uppgifter var frivilliga så att jag, som så ofta varit en fröken duktig, kunde släppa lite på kraven och försöka hitta mitt eget språk". HannaJag har gått en mycket bra, nätbaserad kurs för Kim M Kimselius. Petra Dessmark
Vill du lära dig hitta glädje i skrivandet och behålla skrivlusten?


Då är "Hitta glädje i skrivandet"

den perfekta kursen för dig.


Kim är en flitigt anlitad föreläsare när det gäller att väcka läs- och skrivglädje. Distanskursen är en självstudiekurs som genom sex fullmatade kursbrev och 16 lektioner ger dig möjlighet att hitta skrivglädjen. Kursen avslutas med att du får respons på en berättelse. I kursbreven finns både skriv-, läs- och inspirationsövningar med fokus på skrivglädje. Du får även tillgång till en sluten facebookgrupp för kursdeltagarna där ni kan ge respons till varandra på kortare uppgifter.


I kursen går vi igenom följande ämnen:


Brev 1: Att känna glädje i skrivandet


Brev 2: Bygga upp berättelsen


Brev 3: Fånga läsaren


Brev 4: Hitta inspiration


Brev 5: Att komma ur skrivkramp


Brev 6: Korrekturläsning och skicka till förlag


Anmäl dig till distanskursen här

skriv rubriken DISTANSKURS i mejlet. Berätta lite om dig själv och vad du vill uppnå med ditt skrivande.


Kursen kostar 995:-.Kursledare är Kim M. Kimselius.


Kim har gett ut flera handböcker om skrivandet: Att skriva med glädje, Att hitta glädje i skrivandet, Författare Från dröm till verklighet, 10 misstag författare gör, 10 tips för att leva på din kreativitet samt 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär.


Kim håller även skrivarkurser under sommaren i Eringsboda (se mer information nedan). Efter att du har gått distanskursen, läst Kims bok Att hitta glädje i skrivandet och lämnat in din berättelse till Kim, har du möjlighet att gå Eget skrivandekurs på Färgargården under sommaren. Kim debuterade 1997 och har skrivit närmare 60 böcker i olika genrer.


Läs mer om Kim på: www.kimselius.se


Kim M. Kimselius

Foto: Jan-Erik Ejenstam

Sommarkurser för Kim M. Kimselius på Färgargården, Eringsboda, BlekingeNågra röster om Kims skrivarkurser på Färgargården:

"Under två dagar har jag fått ny inspiration och ännu mer fart på mitt skrivande.

Jag kan varmt rekommendera Kims skrivarkurser.

Hon är en perfekt coach som gör skrivandet ännu roligare."

Annie Svensson


"Din kurs gav verkligen mycket i form av glädje och gemenskap." Jenny Holmström "Kim M. Kimselius du är en legend! Du är en av anledningarna till att jag bestämde mig för att satsa allt på mitt skrivande och hittade så mycket glädje." Författaren Mariette Lindstein

Vill du gå skrivkurs för Kim på sommaren?Skrivkursens grundinnehåll

Att känna glädje i skrivandet

Bygga upp en berättelse

Fånga läsarna

Skapa karaktärer

Gestalta

Miljöskildringar

Dialoger

Att komma ur skrivkramp

Korrekturläsning

Skicka till förlag

Dessutom tillkommer fler ämnen utöver dessa.Här kan du läsa mer om sommarskrivkursen Att hitta glädje i skrivandet.
BTJ:s recension av skrivboken Att hitta glädje i skrivandet: "Kimselius delar frikostigt, handfast och inspirerande med sig av sina erfarenheter, kunskaper och upplevelser av att skriva berättelser och att vara författare. Att hitta glädje i skrivandet är en bok som fungerar som både sporre och handbok och passar för såväl deltagare på skrivarkurser som aspirerande författare i blandade åldrar eller allmänt intresserade." BTJ-häftet nr 20, 2015. Lektör Henric Ahlgren
Här hittar du skrivtips 

www.kimselius.se under Författartips lämnar Kim tips och råd om skrivande, även på bloggen Kim M Kimselius är här nu.

 

Du hittar även skrivtips i Kims skrivböcker Att skriva med glädje och Att hitta glädje i skrivandet som finns att låna på biblioteket, både som vanlig bok och e-bok.